Duygusal Zeka ve İçsel Liderlik

İster yönetici ister çalışan olalım çevremizi doğru yönlendirmek, onlara önderlik edebilmek, işimizde etkili olabilmek için önce kendimizi doğru yönlendirmemiz, kendimizi tanımamız gereklidir. Hem yöneticilere hem de çalışanlara yönelik olan bu eğitim programı işimizi daha iyi yönetebilmek, çevremizi daha doğru yönlendirebilmek için teknikler ve uygulamalar sunmakta, hem de bunları gerçekleştirebilmemiz için kendimize bir ayna tutmamızı, eksik yanlarımızı gidermemizi, kişisel gelişim planımımızı yapmamızı sağlamayı sağlamaktadır. Özetle, once içimizdeki lideri keşfettirip sonra çevremize liderlik etmemizi için uygulamalar, teknikler ve kişisel planlar sunmaktadır.

  • Temel Bilgiler
  • Konfor Alanını Aşma, Kendimi Değerlendirme ve Varsayımlarımı Sorgulama
  • Liderlik ve Motivasyon 
  • İnisiyatif Kullanmak ve İçsel Liderlik için Kullanılabilecek Teknikler

NOT: Detaylı eğitim içeriği için lütfen bize ulaşın Tel: 0212-272 13 46 veya info@abcdanismanlik.com


Kimler Katılmalı : Kendisini ve çevresindekileri geliştirmek, daha iyi yönlendirmek ve etki yaratmak isteyen tüm çalışan ve/veya yöneticiler 

Kişi Sayısı : Maksimum 16

Süre : 2 Gün

Yontem ve Materyaller : Eğitim anlatım, tartışma, rol oynama, vaka çalışmaları, eğitsel oyun ve egzersiz yöntemleri birlikte kullanılarak uygulanacaktır. Katılımcılara eğitim notları dağıtılacak ve "Eğitim Katılım Sertifikası" verilecektir.