Yapıcı Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme

Bu kitapta, yurtiçi ve dışında yüzlerce firmaya farklı eğitimler ve danışmanlıklar vermiş olan Yekta Özcan Özözer'in, ülkemize özel uyarlamış ve geliştirmiş olduğu Yapıcı Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme metodolojisi aktarılmaktadır.

Metodoloji; iş, okul, ve özel yaşantımızda karşılaştığımız problemlerin çözümü için ‘güçlü’, ‘yalın’ ve ‘test edilmiş’ araçlar sunuyor.

Problemi doğru tespit edip, İsabetli kararlar vererek, Kalıcı ve yaratıcı şekilde çözmek yaklaşımın temelini oluşturuyor. Ve sürdürülebilir başarı için; rakamları, verileri, analizleri ve farklı bakış açılarını en etkili nasıl kullanacağımızı gösteriyor.

Yaratıcı Problem Çözme, İnovasyon, Dijital Dönüşüm ve Değişim Yönetimi alanında verdiği eğitimler ve danışmanlıklar ile tanınan Yekta Özcan Özözer, kitapta konuları, pratik ve uygulamaya dönük yöntemlerle, mizahi tiplemelerle ve okurla etkileşimli bir şekilde ele almış. Bilimsel bir kitap için bu size alışılmışın dışında gelebilir.

Ancak bu sayede konuları hızlı ve etkili bir şekilde öğrenmeniz kolaylaşacak. İnanıyoruz ki, burada yer alan bilgiler ve yöntemler sizin de başarınızı ve perspektifinizi geliştirecek.