Financial Analysis Techniques and Credit Process

Mali analiz tekniklerini ve kredilendirme sürecini finansal tablolar analiz yöntemleri ışığında katılımcılara aktaran ve finans dünyasından örneklerle donatılmış faydalı ve verimli bir eğitimdir.

I. Finansal Tabloların Tanımı Özellikleri

II. Finansal Tablolar Analiz Yöntemleri
Bu bölümde arındırılmış mali tablolar üzerinden analiz yöntemleri teorik ve uygulamalı olarak anlatılmakta, katılımcılardan örnek analiz yapmaları istenmektedir.

III. Kredi Paketi Hazırlama Süreci ve Standart Kredi Paketi Hazırlanması
Bu bölümde standart bir kredi paketi nasıl hazırlanır sorusunun yanıtı üzerine çalışılmaktadır. Kredi paketinin hem hazırlayan açısından önemi ve hazırlama yöntemleri, hem de okuyan ve kredi kararını verecek olan komite üyelerinin bakış açısı ve aradığı bilgileri içermesinin önemi irdelenmektedir.


NOT: Detaylı eğitim içeriği için lütfen bize ulaşın Tel: 0212-272 13 46 veya info@abcdanismanlik.com


Kimler Katılmalı : Bankanın tüm Genel Müdürlük ve Şubeler, Mali Analiz, Krediler ve Pazarlama elemanları ve yöneticileri hedef kitledir.

Kişi Sayısı : Maksimum 16 katılımcı

Süre : 2 Gün

Yontem ve Materyaller : Eğitim; grup egzersizleri, örnek vaka çalışmaları ve hesaplama yöntemleri birlikte kullanılarak uygulanacak, eğitimi takiben tartışma platformları oluşturulabilecektir. Katılımcılara eğitim notları dağıtılacak ve "Eğitim Katılım Sertifikası" verilecektir.